Ta naložbeni projekt je bil označen kot neizvedljiv in ni dosegel faze glasovanja.

Predlagana dela se izvajajo v okviru koncesijske pogodbe, zato glede na postavljene kriterije komisija predloga ne more uvrstiti v naslednjo fazo, tj. glasovanje občanov o predlogih.


Ureditev ceste in sosednjega parkirišča

Lamber Lamber  –  23. 10. 2020  –  Območje 4

Zakaj ta predlog? Katero temo, težavo oz. izziv projektni predlog naslavlja?

Promet po Mencingerjevi ulice je gost, saj povezuje Kardeljevo in Radvanjsko cesto, prav tako je blizu vrtec, do katerega se starši vsak dan vozijo in parkirajo na parkirišču, kjer ni nobenih označb, saj so se z leti izbrisale, zato ljudje parkirajo avtomobile vsepovprek. Mencingerjeva ulica in parkirišče sta polna razpok in lukenj, ki sem jim je dobesedno treba izmikati in voziti slalom.

Kaj konkretno predlagate? Kaj je bistvo vašega predloga? Kaj se bo zgodilo?

Kompletno asfaltiranje Mencingerjeve ulice in sosednjega parkirišča. Prav tako ustrezna označba na novem parkirišču. Tudi kakšen dodaten prehod za pešče na Mencingerjevi bi za stanovalce tam bil lepa gesta.

Kako naj bi se projekt izvedel? Katere aktivnosti bi bilo treba izpeljati?

Tako kot vsaka ureditev ceste bi za to bil potreben asfalt in delavci, za konec pa na novo pobarvati parkirišče z ustrezno barvo za označevanje.

Kje konkretno naj bi se projekt izvajal?

Nova vas, Mencingerjeva ulica in sosednje parkirišče.

Kaj bi se po izvedbi projekta spremenilo, izboljšalo?

Vožnja po cesti bi bila lepša, ne bi se rabili bati avtov, ki ti nasproti pripeljejo po tvojem pasu, ker vozijo slalom. Novo parkirišče bi stanovalcem in tistim, ki hodijo v vrtec, koristilo, prav tako bi vsak vedel, kje so na novo narisane črte in bi tako lepše parkiral. Okolica bi izgledala lepša in ker ne bi bilo več razpok, bi tudi avtomobili lažje dihali.


Če želiš komentirati, se moraš vpisati ali registrirati.
    Nima definiranih mejnikov