Športni center Pekre 2

iriedl iriedl  –  09. 11. 2020  –  Območje 3

Zakaj ta predlog? Katero temo, težavo oz. izziv projektni predlog naslavlja?

v Pekree se je priselilo mnogo mladih družin, imajo majhne otroke, ki obiskujejo med drugim tudi vrtec v Pekrah. Vrtec poseduje otroška igrala, ki pa niso na razpolago po zaprtju vrtca. Starši bi se želeli rekreirat, njihovi malčki pa nimajo primernih otroških igral., zato je naša želja, da se igrala postavijo in so na voljo otrokom po zaprtju vrtca.

Kaj konkretno predlagate? Kaj je bistvo vašega predloga? Kaj se bo zgodilo?

Predlagamo postavitev otroškega igrala LAPPSET, gugalnico in podobna primerna igrala.

Predlagamo, da se zgradi ograja  na dolžini cca 70 metrov ob Bezjakovi ulici in Ulici Vekoslva Špindlerja zaradi varstva otrok.

Kako naj bi se projekt izvedel? Katere aktivnosti bi bilo treba izpeljati?

Postavitev žične ograje v višini 150 cm z vratmi med obstoječo ograjo nogometnega igrišča in Bezjakovo ulico od koder se bi pričela ograja in končala v Ulici Vekoslava Špindlerja z mejo lastnika g. Jelenca (25/15) podatek MOM.

Kje konkretno naj bi se projekt izvajal?

Ograja bi se postavila ob meji parcele 25/14 podatek MOM.

Igrala se postavijo na parceli  št. 25/8 podatek MOM in del parcele 25/14 podatek MOM.

Kaj bi se po izvedbi projekta spremenilo, izboljšalo?

Otroci bi lahko ne glede na čas se prostovoljno igrali, istočasno pa se tudi rekreirali, med tem ko bi se lahko starši igrali nogomet, košarko ali odbojko.

S tem projektom bi tudi najmlajša generacija obeležila  30. letnic0 Pekrskih dogodkov.Vrednost projekta: 20000 €  • Datum objave 26. 01. 2022


    Izvedeno

    194 Športni center Pekre

    Ob športnem igrišču v Bezjakovi ulici smo uredili otroška igrala - dvojno gugalnico, igralni stolp z dodatki in vrvno piramido. /Projekt zaključen: november 2021 /Foto: Marko Pigac